Zoeken

Hallo Teun,

Welkom in een wereld vol mogelijkheden! Met een QR-label connect je fysieke producten met de digitale wereld én alle mogelijkheden die deze biedt. Personaliseer je service, maak je klantenreis spectaculair en geef klanten een topervaring.

EE LABELS – yesterday, today and tomorrow

Over Sapinca: een krachtig drankje met een goed verhaal

Het begon allemaal in 2021 met Diederick Evers, smaakavonturier en ondernemer in hart en nieren. Zijn moeder is een bekende Amsterdamse chef-kok en eigenaar van een kookschool in de creatieve hotspot Westergasfabriek in Amsterdam. Dus al vanaf de wieg leerde hij de edele kunst van het koken, proeven en creëren. Samen maakten ze culinaire reizen naar verre oorden en ontdekten ze exotische smaken en ingrediënten uit Afrika, Azië, het Midden-Oosten tot Latijns-Amerika. Je zou kunnen zeggen dat hier het zaadje voor SAPINCA werd geplant.

Lees meer over De reis van Sapinca

 

STOOV x EE Labels

STOOV verwarmt de mensen, niet de planeet. Een geweldige boodschap die bijdraagt aan het succes van jullie merk. Een goed verhaal inspireert én verkoopt. EE Labels gelooft in het delen van verhalen om sterke connecties te creëren. Tussen mensen, maar ook met de objecten om ons heen. Connecties die, net als vrienden en familie, nooit uit de mode raken. Alles met minimale impact op het milieu, zodat ook de generaties na ons hiervan kunnen genieten.

Dat doen wij al sinds 1900 oa met labels met (unieke) QR codes neem een kijkje achter de schermen

EE Labels voor Studio Anneloes

EE Labels voor Tricorp

EE Labels voor New Optimist