Zoeken

Innovatie

Dankzij onze productie aan huis beschikken we over zowel kennis als de mogelijkheid om ook daadwerkelijk te experimenten, om vervolgens te kunnen produceren. Zo komen wij met een geschikte oplossing voor bijna elk probleem van onze klanten.

Een 3D geweven jas

Wij zijn hofleverancier en al sinds 1900 producent van geweven en gedrukte labels voor bekende merken in de mode- interieur, automotive en gezondheidsindustrie.

Daarvoor lieten we speciale machines ontwikkelen die ultra-high-definition weaving mogelijk maken, sindsdien maken wij ook jacquardstoffen. De jacquardmachines bieden veel nieuwe mogelijkheden, met als laatste ontwikkeling een 3D geweven jas.

De vorm van de jas zit meteen in de stof door middel van een dubbelweefsel. Doordat je de jas binnenstebuiten trekt zijn naden automatisch afgewerkt. Het grote voordeel van deze jas: er is geen confectie voor nodig. Rechtstreeks van de machine wordt de rol stof uitgelaserd en kan deze meteen gedragen worden.

Lees hier meer >>

Research & Development

U profiteert van onze hightech productiekwaliteiten maar ook van onze ongeëvenaarde expertise in research en ontwikkeling. Onze ingenieurs zijn met plezier uw partner in alle functionele en labelbevestigingsvraagstukken. Waar nodig delen we graag ons uitgebreide netwerk zodat u met de juiste partners aan tafel zit voor de oplossing van uw probleem.

Design

EE Labels heeft een eigen design studio die uw wensen vertaalt naar een eigentijds ontwerp. Onze ontwerpers zijn altijd bezig met de laatste trends in kleur, structuur en grafische vormgeving te spotten.

Samenwerkingen

Dankzij onze nauwe samenwerking met Design Academy Eindhoven krijgen wij continu input. Zowel op creatief als maatschappelijk vlak.