Zoeken

Koffiemomentje inplannen

Met meer dan 120 jaar ervaring kan EE Labels zeggen dat sterke connecties belangrijk zijn. Connecties die, net als vrienden en familie, nooit uit de mode raken. Het is de hoogste tijd om nieuwe connecties te maken, met elkaar én met je klanten. Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden hoe je dat doet? Dat vertellen we je graag. Zet jij de koffie? Dan zorgen wij voor wat lekkers.

Ja, ik wil graag een nieuwe connectie

Vul dit formulier in, dan nemen wij contact met je op om de datum te plannen.

 

 

 

 

Connect de fysieke en digitale wereld met QR labels

Veel merken missen de directe link met de eindgebruiker van een product. Met een QR label connect je de fysieke- en digitale wereld eenvoudig en snel.

Hét alternatief voor plastic (verzend)verpakkingen

Ons doel: geen plastic in mailers en stoppen met het transporteren van lucht. Een mono-materiaal verpakking die recyclebaar is. Een mailer bespaart volume en gewicht in vergelijking met een kartonnen doos. Minder transportbussen en dus minder uitstoot.

Het materiaal heeft bijzondere kenmerken als:

  • Licht maar sterk
  • Zacht en flexibel
  • Scheurbestendig, uniek voor de papiercategorie
  • Waterafstotend tot in zekere mate
  • Dubbele sluiting: ideaal voor retouren!

Meer over Paptic >

Monomateriaal produceren met gerecycleerde- of biologische labels

Wat is mono-materiaal produceren? Werk zoveel mogelijk met een en hetzelfde materiaal voor het product dat je maakt. Als je een product maakt van 1 materiaalsoort is het in het geheel recyclebaar. Een stuk duurzamer.

Volg ons op LinkedIn of Instagram

Voor meer EE, een kijkje achter de schermen, nieuwe producten of inspiratie op labelgebied volg je ons via social media.

LinkedIn >

Instagram >